Vés al contingut

Orientada a Pimes i Administració Pública

Consultoria Integral d’empreses

ASSERTIS s'especialitza en Pimes, tant de sectors industrials com de sectors de serveis, així com en l'assessorament a l'Administració Pública.

Pel que fa a les Pimes, coneix les problemàtiques referents a les situacions del mercat i entén que la implantació de Sistemes de Gestió, la definició de les estratègies i la participació dels equips humans, constitueixen l’eina de millora clau dins de les organitzacions. Aquesta eina de millora resulta important tant per potenciar les diferents funcions o tasques que s’hi desenvolupen, com també per conscienciar sobre els avantatges que representa una certificació o la clara orientació de futur que comporta una estratègia planificada.

Pel que fa a l’Administració Pública, independentment de la validesa dels trets esmentats anteriorment, la nostra aportació metodològica es concreta en la focalització cap a la millora del servei, la gestió documental dels arxius, el compliment dels compromisos amb els ciutadans i altres elements de millora específics pensats per a aquest àmbit públic.

LinkedIn
Share
Skip to content