Vés al contingut

Serveis a les Empreses

Consultoria Integral d’empreses

ASSERTIS és una organització amb vocació de servei integral a les organitzacions, que compta amb un grup de professionals experimentats en diverses àrees. Els seus esforços, en conjunció amb aquestes organitzacions, sempre sota una Direcció de Projecte, aconsegueixen que el treball que es desenvolupa respongui fidelment als requisits i necessitats del client. 

Una gran part de les propostes tècniques de col·laboració definides són susceptibles, després de la seva execució, d’un manteniment permanent, mitjançant un contracte de Gestió Compartida o Atenció Continuada amb ASSERTIS.

Els professionals d’ASSERTIS desenvolupen les seves tasques tenint sempre present que una adequada gestió pot ajudar a millorar molts aspectes interns de les organitzacions. La fidelitat dels clients i el seu contacte personal amb la Direcció, professionals i col·laboradors d’ASSERTIS són el nostre major actiu i la nostra eina operativa estratègica. És el que ens permet continuar gaudint de l’acceptació i reconeixement en el mercat de la consultoria. 

Ens avalen més de 500 organitzacions, en les quals hem intervingut directament o indirectament, i amb un alt nivell de fidelització, atès que hi estem treballant dia a dia en projectes diversos.

 

LinkedIn
Share
Skip to content