Vés al contingut

Àrea de Formació

Formació Personalitzada

Actualment, ASSERTIS ofereix accions formatives centrades en la cohesió d’equips directius i de gestió. La nostra experiència ens avala i ens posem a la vostra disposició per resoldre personalment les vostres inquietuds. Demani’ns informació o consulti el calendari d’accions formatives programades vigent.

Formació Personalitzada

L’àmbit formatiu, amb accions formatives personalitzades, permet a totes aquelles organitzacions que ho requereixin elaborar un curs de formació especialitzat que cobreixi les seves necessitats. Per una banda, ASSERTIS, S.L. pot donar cursos centrats en els diferents referents estàndards de sistemes de gestió internacionals, normativa europea i altres legislacions particulars del seu sector, que cada empresa sol·liciti, a més d’ensenyar com s’ha de procedir per realitzar una bona gestió de la traçabilitat i la millora continua, sempre centrant els exemples i explicacions en el sector al qual cada organització pertanyi.

ASSERTIS imparteix cursos per a diverses organitzacions, com per exemple Cambra de Comerç de Sabadell, Cambra de Comerç de Manresa, la FEPG i la Diputació de Barcelona.

Píndoles Formatives

LinkedIn
Share
Skip to content